Fő értékeink

NYITOTT KOMMUNIKÁCIÓ

Egyik legfontosabb értékünk a nyitott kommunikáció. Partnerként fordulhatunk egymáshoz és vezetőinkhez, kérdéseinkkel, javaslatainkkal. A felénk támasztott elvárások világosak, és a folyamatos teljesítmény megbecsülést kap. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden egyes munkavállaló megkapja azokat az aktuális, repülőteret és annak működését érintő információkat, amelyek a munkavégzéshez szükségesek.
 

FEJLŐDÉS

Fontos számunkra a BUD csoport munkavállalóinak fejlődése. Támogatjuk és ösztönözzük őket szakmai tudásuk bővítésében, képességeik fejlesztésében számos kötelező és repülőtér-specifikus képzéssel.
A tehetséget és a teljesítményt elismerjük, és lehetőséget biztosítunk a szakmai előrelépésre azoknak, akik készen állnak rá. Az emberek mellett az alkalmazott technológiát is fejlesztjük, hogy a lehető legmodernebb környezetben dolgozhassunk.

MEGBÍZHATÓSÁG

Munkáltatóként és munkavállalóként is képviseljük a megbízhatóságot. Munkánkban nélkülözhetetlen a pontosság, a szabályok betartása és a kiszámíthatóság. A munkabér fizetése minden hónapban a törvényi előírások és a munkaszerződésben foglaltak szerint történik. A teljesítményünk értékelése előre tisztázott szempontok alapján történik, amely mindannyiunk számára átlátható.

 

MINŐSÉG ÉS IGÉNYESSÉG

Nem érjük be az átlagossal, minőségi szolgáltatást nyújtunk külső és belső ügyfeleinknek minden területen. Legyen az üzemeltetés, szolgáltatás, vagy biztonság, rendíthetetlenül törekszünk az elvárásokon felül hozzáadni munkánkhoz azt a pluszt, amivel kiemelkedőt tudunk nyújtani.

EGYÜTTMŰKÖDÉS

A repülőtér csak úgy tud gördülékenyen és biztonságosan működni, ha egy csapatban dolgozunk ugyanazért a célért. Támogatjuk az együttműködő munkakultúrát és hisszük, hogy  munkavállalói állományunk sokszínűsége hozzájárul társaságunk sikeres üzleti tevékenységéhez. Olyan közösséget építünk, ahol mindenkinek helye van.

FENNTARTHATÓSÁG

A repülőtér életében mindig fókuszban van a fejlődés. A BUD csoport fenntarthatósági szempontokat szem előtt tartva fejleszt, a legkorszerűbb technológiákat, energiahatékony megoldásokat alkalmazza. Óvjuk környezetünket, minimalizáljuk a káros környezeti hatásokat és ahol tudunk, keressük azokat a fejlesztési lehetőségeket, amelyek ehhez a környezetmegóváshoz is hozzájárulnak.

valami

valami

Szeretnél többet is megtudni rólunk? Itt megteheted:

 

Tetszik amit itt láttál és lehet, hogy te leszel a következő kollégánk? Nézd meg állásajánlatainkat, és landolj Te is nálunk!