Élet a repülőtéren

A Budapest Airport küldetése, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret Közép- és Kelet Európa legsikeresebb repülőterévé tegye mind az utasszám bővülés, mind a kiszolgálás minősége, mind pedig a működési hatékonyság terén, és a repülőtér Budapest és egész Magyarország gazdasági növekedésének egyik kulcsszereplője legyen.

A Budapest Airport területe hatalmas, 1515 hektár - a terminál épületek, futópályák mellett számos cég székhelye, iroda- és raktárépület található itt. Partnercégeinkkel közösen, több ezren dolgozunk azon, hogy a repülőtér utasai a lehető legjobb utasélményben részesüljenek. Mi, a Budapest Airport csapatában mindannyian azért felelünk, hogy Közép-Európa legforgalmasabb légi kikötője zökkenőmentesen működhessen. 

Mindig azt mondjuk, hogy a repülőtér város a városban - ez igaz az élővilágra is. A vasmadarak mellett otthont adunk pockoknak, rókáknak, nyulaknak, különböző madaraknak is. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az itt honos élővilágot fenntartsuk, hogy megvédjük ezeket az állatokat az esetleges külső bántalmaktól. Saját kutakkal, ivóvíz hálózattal rendelkezünk, amely hozzájárul a repülőtér fenntarthatóságunkhoz.

Kollégáink közül rendkívül sokan évtizedek óta velünk vannak, amely mutatja, hogy a Budapest Airporthoz való csatlakozás tényleg egy életen át tartó szenvedély kezdetét jelenti.

 

Érdekességként íme 7 tény a Budapest Airportról:

Szeretnél többet is megtudni rólunk? Itt megteheted:

 

Tetszik amit itt láttál és lehet, hogy te leszel a következő kollégánk? Nézd meg állásajánlatainkat, és landolj Te is nálunk!