BUD:sport

Imádunk versenyezni, imádunk nyerni, és főként csapatként együtt működni, így nem kérdés, hogy a közös sportolásra is nagy hangsúlyt fektetünk. Ismerd meg sporteseményeinket, és csatlakozz te is!

 • Repülőtéri Labdarúgó Kupa

  A Budapest Airport 2019-ben hívta életre a repülőtéri kispályás labdarúgó bajnokságot, amelyen a repülőtéren dolgozó szervezetek csapatai mérhetik össze az erejüket. A kupát évente rendezzük meg az ősz elején, az induló csapatok regisztrációjára pedig előtte külön felhívást teszünk közzé.

Runway Run

Évente egyszer, augusztus végén/szeptember elején az 1-es futópályát a repülők helyett futók foglalják el. A Budapest Airport által szervezett jótékonysági futóverseny a lenyűgöző környezet és az exkluzív résztvevők miatt is Budapest egyik legkülönlegesebb sporteseménye. Elsősorban a hazai nagyvállalatok és a légiközlekedési szakma képviselői vannak a meghívottak között, természetesen a sportolni vágyó Budapest Airport-os munkavállalók mellett. Több távon is próbára tehetik magukat a jelentkezők, egy barátságosabb 5 km-es táv mellett 10 km lefutására is lehetőség van.

 • Ultrabalaton

  A nagyságrendileg 10 000 résztvevős, 220 km-es Balaton körüli futóversenyre a Budapest Airport több csapatot is szokott nevezni. A gyakorlott futók mellett biciklis kísérők is csatlakozhatnak, akik az élmény, a sport és a csapatszellem kedvéért tekerik végig ezt a távot.

 • Ultra Tisza-tó

  2017-ben született meg az Ultrabalaton „kistestvére” amelyre rögtön két csapatot is neveztünk, nem is akármilyen eredménnyel: az 5-10 fős céges csapatok kategóriájában azonnal az első helyen is végeztünk! Az útvonal mintegy 111 kilométer hosszan húzódik Észak-Magyarország legszebb tava körül, ami pontosan fele az Ultra Balaton távjának, a kitartásra és az akaraterőre viszont épp annyira szükség van a teljesítéséhez.

 • WizzAir Budapest Félmaraton

  A repülőtér üzemeltetőjeként szinte természetes, hogy a WizzAir futóversenyén is évről évre nagy számban képviselik cégünket a kollégák. Egyéni résztvevők és két vagy három fős váltó csapatok is vannak a több tízezer résztvevős versenyen.

Szeretnél többet is megtudni rólunk? Itt megteheted:

 

Tetszik amit itt láttál és lehet, hogy te leszel a következő kollégánk? Nézd meg állásajánlatainkat, és landolj Te is nálunk!