Kiválasztási folyamatunk, avagy ismerjük meg egymást!

Nagy hangsúlyt fektetünk a kiválasztási folyamatunkra, mert nálunk dolgozni nem csak hivatás, de felelősség is, hiszen a repülőtér az ország egyik legkiemeltebb stratégiai létesítménye, számos szigorú, de ésszerű és elengedhetetlen biztonsági előírással. Mindegy, hogy melyik csapatba érkezel, munkáddal a légiközlekedés mindennapjait fogod támogatni. Ezért fontos, hogy azokat a jövendőbeli kollégákat találjuk meg, akik motiváltan látják majd el a feladataikat. Hosszú távra tervezünk veled, így célunk minél jobban megismerni, és igyekszünk, hogy te is alapos képet kapj rólunk, illetve a munkakörről, amit megpályázol.

Milyen lépésekre számíthatsz, ha jelentkezel hozzánk?

Úgy terveztük meg kiválasztási folyamatunkat, hogy az alaposság ne menjen az idő rovására. Így ha önéletrajzodban szereplő szakmai tapasztalatod és motivációd alapján megfelelőnek találunk, egy telefonos előszűrés következik. Amennyiben tovább megyünk veled, egy online tesztkitöltés vár, ezután két körös személyes interjúkat szervezünk.

 • Kiválasztás ügynökségi partnerünkkel

  Több pozíciónk esetében segítségünkre vannak toborzó, vagy fejvadász cégek, ezért előfordul, hogy az előszűrést ők végzik (telefonos kapcsolatfelvétel, online tesztek kitöltetése, első körös interjú). Ha ezeken a lépéseken sikeresen tovább jutsz, a Budapest Airport toborzójával és a cég adott szakterületének vezetőjével fogsz találkozni egy interjún.

  A folyamat végén minden kiválasztási folyamatban résztvevőnek visszajelzünk - jellemzően ügynökségi partnerünk segítségével - és igyekszünk tartani azt a határidőt, amit ígértünk a találkozónkon.

 • Kiválasztás a BUD toborzásával

  Amennyiben saját toborzó kollegáink támogatnak a kiválasztásban, már az előszűrést is ők végzik a kapcsolatfelvételtől kezdve.
  A sikeres telefonos beszélgetést követően egy online tesztkitöltés vár. Ha személyesen találkozunk egy interjún, az először a HR-el és a szakterületet képviselő kollégával fog történni. Továbbjutás esetén a 2. kör lehet egy felsővezetővel való találkozás, vagy egy területbejárás is, ahol lehetőséged nyílik megismerni a leendő csapatod tagjait is.
  A pályázatodról történő visszajelzést komolyan vesszük. Ha mégse tudunk jelentkezni a megbeszélt időn belül, igyekszünk tájékoztatni a csúszás okáról.

   

Többször említettük az online teszteket. Mit is takar ez?

Kiválasztási folyamataink során professzionális személyiség- és képességteszteket is alkalmazunk. Ezek segítségével objektíven megállapíthatjuk, hogy hosszabb távon is jól éreznéd-e magad az adott munkakörben, könnyen tudnál-e alkalmazkodni az elvárásokhoz, képes lennél-e gyorsan elsajátítani az új ismereteket.

Bármeddig is juss kiválasztási folyamatunkban, arra törekszünk, hogy az addig megszerzett információk és élmények birtokában azt tapasztald, hogy partnerként tekintünk egymásra. Bízunk benne, hogy a velünk való tapasztalatok pozitív töltetet adnak majd neked, akár az elkövetkező közös munkához, akár a további álláskereséshez.

 

Lehet, hogy te leszel a következő kollégánk? Nézd meg állásajánlatainkat, és landolj Te is nálunk!