BUD:event - Vállalati rendezvények

A Budapest Airport-nál nem csak egy különleges célért és különleges helyszínen dolgozhatsz, hanem egy aktív, mozgalmas és inspiráló csapat részeként is. Szerintünk egy jó munkahelyhez hozzátartozik, hogy egy olyan közösség tagja légy, akikkel szívesen szerzel közös élményeket. A céges rendezvényeken lehetőség van megismerni, akikkel egyébként nem találkoznál, és együtt ünnepelni azokkal, akikkel a mindennapok során dolgozni szoktál!

 • BUD:for you csapatépítő hétvége

   

  Egy igazán kalandos program, ahol az indulásig fogalmad sincs, hogy kikkel töltesz el két napot! A hagyományosan szeptember elején megrendezett csapatépítőre 30 kollégát sorsolunk ki a különböző területekről, akik olyan szabadtéri, játékos programok közben kovácsolódhatnak össze, mint a vitorlázás, bowling, golf, kalandparkozás vagy a geocaching.

 • Mikulásparti

   

  A Mikulásparti a kicsik örök kedvence! Évek óta ellátogat hozzánk a Mikulás, hogy megajándékozza munkavállalóink gyerekeit, akik számára kézműves foglalkozásokkal, zenés műsorral, finom ételekkel és italokkal készülünk.

 • Karácsonyi parti

   

  Az 1-es Terminál exkluzív környezetében rendezzük meg az év legjobban várt eseményét, ahol több repülőtéri céggel közösen ünneplünk. Hagyományosan itt hirdetjük ki az év dolgozóit, megjutalmazzuk a törzsgárda tagjait, és kiderül, kik lettek ötletdíjunk dobogósai. És hogy miért ez a legnépszerűbb eseményünk? A hangulatot forraltborral és sült gesztenyével alapozzuk meg, s ezt követi a svédasztalos vacsora. Miután megjött a bátorságunk, vár minket a karaoke, az élőzene, és a hajnalig tartó táncolás. Jól hangzik, nem igaz?

 • Családi nap

  A Budapest Airport családi napja több éves hagyományra tekint vissza, és általában nyár elején, egy szombati napon tartjuk. A program alapvetően a gyerekekre és játékos kedvű felnőttekre van szabva, játékok, gyerekprogramok és piknikhangulat jellemzi, a lényege pedig, hogy egy kellemes nap erejéig az egész családot bevonjuk a Budapest Airport-közösségbe.

Szeretnél többet is megtudni rólunk? Itt megteheted:

 

Tetszik amit itt láttál és lehet, hogy Te leszel a következő kollégánk? Nézd meg állásajánlatainkat, és landolj Te is nálunk!