Karbantartás és fejlesztés a repülőtéren

Karbantartás

Minden, amit egyszer meg,- vagy beépítenek, előbb-utóbb aktív használatba kerül. Ezért van szükség karbantartóinkra, akik a repülőtér speciális rendszereit felügyelik, és megelőzik, vagy elhárítják a hibákat.

Karbantartóinknak köszönhetően a repülőtér működése szempontjából elengedhetetlen eszközök (utashidak, csomagszállító szalagrendszerek, mozgólépcsők és felvonók) üzemelnek a nap 24 órájában.

Csőrendszerek, kazánok, szellőző és tűzvédelmi berendezések tömkelege található az 1515 hektáron, ami bőven ad munkát épületgépészeinknek. Technikusaink pedig a pályafényeken, navigációs rendszereken, és elektromos hálózatokon tartják a szemüket és üzemeltetik azokat.

Fejlesztés

Van egy szakterületünk, ahol a kollégákat az élteti, ha meglévő épületeket és területeket varázsolhatnak korszerűbbé, vagy a semmiből emelhetnek a felszínre újakat. Ők az építészekből, építőmérnökökből és projektmenedzserekből álló Ingatlanfejlesztő csapat.

Minden vázlat, tollvonás és tervrajz azért készül itt, hogy a repülőtér fejlődése folyamatos legyen.

Nekik is köszönhetjük többek között a 2 Terminálon levő Skycourt-ot, ahol utasaink európai szinten is magas minőségű vendéglátó területen várakozhatnak járataikra. Vagy a légiáru szállítás új központját, a Cargo city-t, ami 64.850 m2 összterületével ezen a téren is nemzetközi kapoccsá tette a repülőterünket.

Megismernéd a többi szakterületet is? Itt megteheted:

 

Tetszik amit itt láttál és lehet, hogy te leszel a következő kollégánk? Nézd meg állásajánlatainkat, és landolj Te is nálunk!