Irodai munkák a Budapest Airportnál!

A repülőtér mindennapjait és az operatív munkát népes csapat támogatja a háttérből, változatos területeken. Nézz szét az irodánkban, hogy melyek ezek:

Talán úgy látod a pénzügy nagyjából mindenhol ugyanaz, azonban a repülőtér megszínezi ezt a területet és a mindennapi feladatokat is. Olyan beruházások pénzügyi hátterét támogatják itt, amelyeket ha máshol dolgoznának, nem nyílna lehetőségük: Utashidak beszerzéséhez, futópálya felújításhoz, vagy akár csomagvizsgáló röntgenek megvételéhez kapcsolódó projektek bújnak a kimutatások hátterében.

Kerozinhoz és légitársaságokhoz kapcsolódó adónemek adnak olyan pluszt, ami által elmondhatják kollégáink, hogy itt bizony a pénzügy sem hétköznapi.

 

Aktuális Pénzügyi állásajánlatainkat ITT nézheted meg.

IT

Fejlődés, karrierút – ez a két szó jellemzi IT-osztályunkat. Érkezz bárhonnan, a repülőtér IT-ján biztos sok új ismeret, élmény tárul eléd. Ez a csapat nap mint nap azért dolgozik, hogy a repülőtér IT infrastruktúrája és eszközei mindig rendelkezésre álljanak a Budapest Airport és partnercégei számára.

Mit is jelent ez? Több mint tízezer aktív hálózati végpontot, kritikus IT-rendszereket, szervereket, és ezek üzemeltetését. Az utasforgalomban és irodáinkban használt alkalmazások sokaságának támogatását. IT-ügyfélszolgálatunk pedig támogatja a szakterületek munkáját a pontos adminisztrációval és partnerkapcsolattartással.

Aktuális IT állásajánlatainkat ITT nézheted meg.

Nálunk a beszerzést is áthatja a repülőtéri hangulat, így az ő mindennapjaik sem mindennapiak. A csapat egy része a szokásos működéshez szükséges beszállítókat versenyezteti és rendeli az eszközöket, szolgáltatásokat (úgymint irodaszerek, bútorok, karbantartások). Tekintve, hogy egy kisebb várost látnak el, ők is nagy volumenben gondolkodnak.

A másik része pedig azokhoz a projektekhez járul hozzá, amelyeket akár utasaink számára is észrevehetők, mint például repülőtéri építkezések, hangárfelújítások, utashíd-korszerűsítések.

 

Aktuális Beszerzési állásajánlatainkat ITT​ nézheted meg.

  

  • Környezetvédelem

    A repülőtér növekedésével mi is egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy a légiközlekedés környezetre gyakorolt hatását csökkentsük. Legyen szó a környező lakások zajvédelméről, a levegőminőséget javító intézkedésekről, a felszíni és felszín alatti vizek védelméről vagy a hulladék gazdálkodásról, a Budapest Airport elkötelezett a környezetet védő intézkedések kidolgozásában és bevezetésében.

    Mindezt a Fenntarthatóságért felelős csapatunk teszi lehetővé, akiknek számos díjat és elismerést köszönhetünk. A munkájukról és eredményeikről bővebben ITT tájékozódhatsz.

  

HR

Lehet, hogy már böngésztél álláshirdetéseink között, így kialakult egy kép arról, hogy mivel foglalkozik a HR nálunk. A megfelelő emberek megtalálása a betöltendő pozíciókra csak az egyik feladatunk.

Koordinátoraink a teljes munkavállalói adminisztrációt látják el az újak beléptetésétől egészen akár a nyugdíj előtti utolsó munkanapjukig (igen, sokan vannak ilyen sokáig a BUD-nál :))

Képzés-fejlesztés csapatunk pedig szorgosan ügyködik, hogy kollégáink kihozzák magukból a legtöbbet képességeik fejlesztésével, valamint repülőtérspecifikus oktatásokat szervez külsős és belsős szakembereknek egyaránt.

 

Aktuális HR állásajánlatainkat ITT nézheted meg.

Kereskedelem és Marketing

Ez a csapat a hagyományos marketing tevékenységgel egyrészt támogatja a légitársaságok, a kiskereskedelmi és utazási partnereink sikerét, másrészt a BUD brand építésével illetve új, a 2-es terminálon megjelenő eljárások és termékek (pl. a modern utaspihenők) bevezetésével hozzájárul az utaselégedettség folyamatos növeléséhez.

A csapat Járatfejlesztési csoportja azon dolgozik, hogy újabb légitársaságokat és járatokat hozzon repülőterünkre, így utazási lehetőségeink is bővülnek, és a kereskedelmi forgalom is növekszik.

Mindezek mellett a repülőtéri rendezvények szervezésével önállóan is bevételt termelnek a Budapest Airportnak. Tudtad például, hogy közreműködésük révén számos filmet forgatnak nálunk?

 

Aktuális Kereskedelem és Marketing állásajánlatainkat ITT nézheted meg.

Kommunikáció

Legyen szó a sajtóval történő formális kommunikációról, vagy az utasoknak szóló élménybeszámolókról a közösségi médiában, kommunikációs osztályunk az, aki minden megjelenésbe nagy energiát fektet.

A Budapest Airport-ot képviselni felelősség, így ez a csapat igyekszik a maximumot nyújtani, amikor hivatalos kapcsolatot tart a nagyközönséggel.

Ha pedig járatnyitóról közvetítenek, vagy izgalmas program (pl. nyereményjáték, jótékonysági akció) várja az utasokat a terminálon, ott vannak az események sűrűjében és azon dolgoznak akár élő közvetítésekkel is, hogy átadják a nézőknek a hangulatot.

 

Aktuális Kommunikáció állásajánlatainkat ITT nézheted meg.

 

 

Megismernéd a többi szakterületet is? Itt megteheted:

 

Tetszik amit itt láttál és lehet, hogy Te leszel a következő kollégánk? Nézd meg állásajánlatainkat, és landolj Te is nálunk!