Bemutatkoznak a biztonsági területeink

Védelmi ellenőrök a repülés földi biztonságáért

 

A BUD Security csapat legnagyobb részét védelmi ellenőreink alkotják. Ők azok, akik már a földön hozzájárulnak a repülés biztonságához.

A repülésre készülő utazókat és kézipoggyászaikat vizsgálják át szigorú struktúra és előírások mentén, hogy semmilyen tiltott eszköz ne kerülhessen fel a légi járművek fedélzetére. 

Az alaposság mellett igyekeznek ezt a kötelező procedúrát minél gördülékenyebbé és kellemesebbé tenni, hogy utasainknak maximum már csak a felszállás izgalmával kelljen megbirkózniuk.

Fegyveres Biztonsági Őrség: mozgó őrszemeink

 

Fegyveres Biztonsági Őrségünk éberen őrzi a repülőtér egészének biztonságát a nap 24 órájában.

Járőrtevékenységükkel ellenőrzik, hogy nem tartózkodik e idegen a területen, bármilyen veszélyeztető körülmény észlelésekor intézkednek akár a rendőrséggel együttműködve, de ha szükséges, a repülőtér belterületén szabályt szegő kollégákat is figyelmeztetik.

Ők azért dolgoznak nap mint nap, hogy a repülőtér ne csak az utasok által használt területen, de azon kívül is nyugodt, biztonságos hely legyen.

  • Operatív Védelmi Munkatárs: a biztonság maximalizálva

    A BUD Security egysége Operatív védelmi munkatársainkkal teljesedik ki.

    Kollégáink gépjárműves és gyalogos megfigyelési őrjárattal támogatják fegyveres őrségünket. A repülőtéri kivitelezési és építési munkálatok helyszínén kísérik külsős partnereinket és szállítmányaikat, rendezvények alkalmával helyszínt biztosítanak, valamint a kisgépes terminálon támogatják a VIP utasokat átvizsgáló védelmi ellenőrök munkáját. Ők a repülőtér szemei, akik ha rendellenességet észlelnek, jelentik fegyveres őrségünknek. Így biztosak lehetünk benne, hogy az 1515 hektár minden szeglete maximális biztonságban van.

     

 

Megismernéd a többi szakterületet is? Itt megteheted:

 

Tetszik amit itt láttál és lehet, hogy Te leszel a következő kollégánk? Nézd meg állásajánlatainkat, és landolj Te is nálunk!