Egy külön világ, ami magával ragad: a Budapest Airport

 

Hogy miért szeretünk a repülőtéren dolgozni? Sokunknak a Budapest Airport egy életre szóló szerelem, mert aki hozzánk csatlakozik, máshol nem elérhető, speciális iparági tapasztalatot szerezhet, valamint egy olyan munkahelyet, ahová szívesen jár be nap, mint nap! És hogy mi teszi ezt a munkahelyet különlegessé és megunhatatlanná? Íme néhány érv:

Izgalmas, időtálló munkahely

A Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér az ország legnagyobb repülőtere, ahol évente több mint egy teljes magyarországnyi utas fordul meg. Sosem állunk le, folyamatosan működő „nagyüzem” vagyunk. A Terminálunk pezseg az élettől, hiszen a világ minden tájáról érkeznek hozzánk utasok.

A munkatársaink jó része rajong a légiközlekedés iránt, a kollégánként pedig te is bepillantást nyerhetsz a repülőtér színfalai mögé. Ha része vagy a repülőtér működésének, akkor része vagy ennek a komplex rendszernek, amely az ország egyik legnagyobb közlekedési csomópontját működteti immár 70 éve. Így te is együtt írhatod velünk a repülőtér történetét.

 • Egyedi munkakörnyezet

   

  A fel-leszálló repülőgépek látványa, a földrészeket összekötő csúcstechnológia, a repülőtér bámulatosan összehangolt működése olyan munkahellyé teszik a Budapest Airportot, aminek élmény a részévé válni!

  Csatlakozz hozzánk, és a repülőtéri feeling biztosan magával ragad! Reggeli kávé a kilátóteraszon a felszálló repülőgépeket nézve. Futóverseny a futópályán. Bevásárlás a Skycourtban. Karácsonyi parti a kollégákkal az 1. Terminál központi csarnokában. Családi nap a repülőtér betonján. Mindennek te is a részese lehetsz!

 • Egy kisebb „város”, ahol mindenki megtalálja a helyét

  A repülőtér területe 1515 hektár, saját hangárakkal, kutakkal és vízvezeték hálózattal, tűzoltósággal, üzemanyag kiszolgálóval, vasúttal, futópályákkal és terminálokkal, melyeknek teljes üzemeltetése és fejlesztése a mi feladatunk. Több ezer munkavállaló dolgozik ebben a hatalmas, változatos és izgalmas környezetben. Rengeteg szerteágazó és érdekes tevékenységgel találkozhatsz nálunk a járatfejlesztés, a terminálszolgáltatások, a navigációs támogató rendszerek, a repülőtéri üzemirányítás vagy a madár- és vadvédekezés itt ugyanúgy megtalálható területek, mint az IT, a beszerzés vagy a HR.

 • Közelebb van, mint gondolnád

   

  Bár sokan az ellenkezőjét gondolják, de a Budapest Airport-hoz valójában nagyon hamar kiérhetsz. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területének nagy része a 18. kerület és Vecsés területén található, autóval a gyorsforgalmi úton és az M0-áson keresztül, busszal Kőbánya-Kispestről vagy vonattal a Nyugatitól és Zuglóból is könnyedén eljuthatsz hozzánk.

 • Nálunk jó célért dolgozol

   

  Egyetlen dolog van, ami egyszerre:

  • segít az embereknek, hogy felfedezzék a világot vagy meglátogassák távol élő rokonaikat,
  • hozzájárul az üzleti kapcsolatok építéséhez, a kereskedelmi és gazdasági fejlődéshez
  • hidat képez Magyarország és a többi ország között, kapcsolatokat épít a nemzetek közt;

  …ez pedig: a repülés! Ezt teszed lehetővé te is a munkáddal, ha nálunk dolgozol.

Inspiráló közösség

Szeretünk alkotni, jó dolgokat és jó rendszereket létrehozni, változtatni, nyomot hagyni. Ha van egy ötleted, ne tartsd magadban, támogatjuk a kezdeményezőkészséget! Bármihez is nyúlunk, mi mindig a lehető legjobb megoldást keressük. Közösséget építünk, amelynek ugyanúgy része a jó csapatszellem, a közös munka, mint a rendszeres közösségi programok.

A Budapest Airport egy stabil, folyamatosan fejlődő vállalat, amely nemzetközi összehasonlításban is elismert repülőtér, hétszeres Skytrax-díjas, valamint rendelkezik a brit Investors In People minősítéssel. Multinacionális cég vagyunk, globális háttérrel, de Budapesten alkotunk, dolgozunk és keressük a jó megoldásokat. Vállalatunk modern, s egyben hagyományőrző is.

Egyéni fejlesztési tervvel segítjük a fejlődésedet. Részt vehetsz a meghatározó projektjeinkben, értékes tapasztalatokat szerezhetsz. Támogatjuk a kiválóságot!

 

Lehet, hogy te leszel a következő kollégánk? Nézd meg állásajánlatainkat, és landolj Te is nálunk!