HALLGATÓKNAK ÉS DIÁKOKNAK

Még pár éved van a diplomáig, de már érdekel a munka világa? Akkor nálunk jó helyen vagy!

Mindegy, hogy csak zsebpénzt szeretnél vagy már határozott elképzelésed van a karrieredről és valós munkatapasztalattal a hátad mögött szeretnél pályakezdőként előnnyel indulni.

A repülőtéren biztosan megtalálod azt, amit keresel.

Indítsuk el együtt a karrieredet – irány a felszállópálya!

A Budapest Airport egyedülálló lehetőséget kínál neked, hogy megalapozd a karrieredet: csatlakozz hozzánk gyakornokként, hozd a lelkesedésedet, mi pedig teljeskörű szakmai tapasztalatot, fejlődési lehetőséget, versenyképes gyakornoki fizetést és tandíj-támogatást kínálunk cserébe!

Milyen előnyökkel jár számodra a Runway gyakornoki program?

  • Komolyan vesszük a gyakornoki munkát, ennek megfelelően teljes értékű munkavállalóként számítunk Rád.
  • A program ideje 3 év, ez alatt az idő alatt széleskörű tapasztalatot szerezhetsz a választott szakterületen. Az első év alatt ráadásul végig vezetünk a választott szakterület minden releváns társterületén is, hogy még átfogóbb legyen a tudásanyag, amire szert teszel.
  • Rugalmasan alkalmazkodunk az iskolai elfoglaltságaidhoz.
  • A fejlődésedet szakmai mentor segíti, projektek kivitelezésében vehetsz részt, sőt, egy idő után saját projektjeid is lesznek.
  • A képességeid fejlesztéséről a BUD Training programja gondoskodik: a prezentációs készségeidet és a kommunikációs készségeidet is fejleszteni fogjuk.
  • Támogatjuk a fejlődésedet: a gyakornoki program második évétől beszállunk az egyetemi tanulmányaid finanszírozásába (tandíj-támogatás vagy ösztöndíj formájában).

A gyakornoki idő letelte után a teljesítményedtől függően teljes munkaidős állást ajánlunk.

Mit várunk tőled?

  • Általánosságban azt, hogy aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszonyod legyen a felsőoktatásban, és minimum 4 lezárt féléved.
  • Beszélj folyékonyan angolul.
  • Heti 20 óra munkavégzést tudj rászánni a programra.
  • Légy elkötelezett!  :)

A program ideje: 3 év (az első év után együtt döntünk arról, hogy folytatni szeretnénk-e az együttműködést). Egy gyakornoki év szeptembertől szeptemberig tart.

Munkaidő: a tanulmányaidhoz igazodva heti 20-25 óra.

Fizetés: havi bruttó 267.500 ezer forint + a 2. évtől kezdődően tandíj-támogatás vagy ösztöndíj + sikeres projektfeladat elvégzése esetén bónusz

Egyéb juttatások: pozíciótól függően home office lehetőség + részvételi lehetőség a BUD közösségi életében (munkavállalói rendezvények, exkluzív programok és aktivitások) + munkába járási támogatás

Csatlakozz hozzánk és indítsuk el együtt a karrieredet!

Aktuálisan elérhető Runway gyakornoki pozícióink:

Diákmunkák

Még aktívan tanulsz középiskolában, vagy nappali tagozaton felsőoktatásban? Keresetre szeretnél szert tenni, de olyan munkával, amivel nem csak eltelik a nap, hanem a légkör is egyszerűen magával ragad?

Lehet, hogy nem csak szezonális állásra lelsz diákmunkáink között, hanem jövőbeli karrieredet találod meg a repülőtéren. Diákoknak kínált pozícióink sokszínűek, hiszen mind a T2 Terminálon, mind irodai területeinken nyílnak lehetőségek. Lehet, hogy tapasztalatot szerzel interjúzásban is, mert diákjainkat is akkora gondossággal választjuk ki, mint főállású kollégáinkat. Így biztos lehetsz benne, hogy veled is hosszú távra tervezünk!

Utasbiztonsági koordinátor diákjaink útbaigazítással, az utasáramlás segítésével és a védelmi ellenőreink munkájának támogatásával pörgetik fel a terminál életét. Irodai területen pedig adminisztratív és kisebb operatív feladatokkal támogatják például a beszerzés, IT, a pénzügy, vagy akár a HR szorgos mindennapjait.

Mindössze annyit várunk tőled, hogy középszinten aktívan beszélj angolul és légy valamely szerződéses diákszövetkezeti partnerünk tagja. Ha mindez megvan, és elszántad magad, akkor nézz szét diákmunka lehetőségeink között!

Szakmai gyakorlat

Legyél akár diákmunka, akár a Runway gyakornoki programunk jóvoltából a BUD csoport kollégáinak tagja, ha a nálunk végzett munkád megfelel tanulmányaid profiljának, lehetőséged nyílhat szakmai gyakorlatodat is elvégezni általunk.

Iskolai vezetőddel/mentoroddal egyeztesd, hogy elfogadják e diák munkakörödet gyakorlatnak, és mi szívesen járulunk hozzá ilyen módon tanulmányaid sikeres előremeneteléhez.

Tetszik amit itt láttál és lehet, hogy te leszel a következő kollégánk? Nézd meg állásajánlatainkat, és landolj Te is nálunk!