DIÁKOKNAK

Még pár éved van a diplomáig, de már érdekel a munka világa? Akkor nálunk jó helyen vagy!

Mindegy, hogy csak zsebpénzt szeretnél vagy már határozott elképzelésed van a karrieredről és valós munkatapasztalattal a hátad mögött szeretnél pályakezdőként előnnyel indulni.

A repülőtéren biztosan megtalálod azt, amit keresel.

Runway gyakornoki program

A járványhelyzetre való tekintettel a 2021-es évben a Budapest Airport nem indítja el gyakornoki programját. Várunk titeket 2022-ben! A legfrissebb információkért kövessétek a Budapest Airport Facebook oldalát!

Még hallgató vagy de már most tudod, milyen területen szeretnél karriert építeni? Akkor a 10 hónapos gyakornoki programunkat Neked találtuk ki, hiszen nálunk igazi, hasznosítható munkatapasztalatot szerezhetsz nemzetközi környezetben!

Ha gyakornokként csatlakozol hozzánk, a program idejére teljes értékű munkavállalónk leszel. Az első kéthetes orientációs időszak alatt átfogóan megismered majd a vállalatot, továbbá részt vehetsz különböző csapatépítő és együttműködést fejlesztő programokon. Ezt követően pedig aktív szerepet kapsz majd a választott szakterület napi tevékenységében. A munkádat egy mentor fogja támogatni, akitől rendszeresen visszajelzést is kapsz, és Neked is lehetőséged lesz megosztani velünk a szervezetben gyűjtött tapasztalataidat.

A programba meghirdetés után tudsz jelentkezni, ha már rendelkezel legalább 4 teljesített félévvel. Minden év szeptemberében indítjuk aktuális gyakornoki csapatunkat.  A jelentkezéshez a folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok mellett használható angol nyelvtudásra is szükséged lesz. Mi rugalmasan alkalmazkodunk majd az iskolai elfoglaltságaidhoz, csak az a fontos, hogy heti 25 órában számíthassunk munkádra.

Diákmunkák

Még aktívan tanulsz középiskolában, vagy nappali tagozaton felsőoktatásban? Keresetre szeretnél szert tenni, de olyan munkával, amivel nem csak eltelik a nap, hanem a légkör is egyszerűen magával ragad?

Lehet, hogy nem csak szezonális állásra lelsz diákmunkáink között, hanem jövőbeli karrieredet találod meg a repülőtéren. Diákoknak kínált pozícióink sokszínűek, hiszen mind a T2 Terminálon, mind irodai területeinken nyílnak lehetőségek. Lehet, hogy tapasztalatot szerzel interjúzásban is, mert diákjainkat is akkora gondossággal választjuk ki, mint főállású kollégáinkat. Így biztos lehetsz benne, hogy veled is hosszú távra tervezünk!

Utasbiztonsági koordinátor diákjaink útbaigazítással, az utasáramlás segítésével és a védelmi ellenőreink munkájának támogatásával pörgetik fel a terminál életét. Irodai területen pedig adminisztratív és kisebb operatív feladatokkal támogatják például a beszerzés, IT, a pénzügy, vagy akár a HR szorgos mindennapjait.

Mindössze annyit várunk tőled, hogy középszinten aktívan beszélj angolul és légy valamely szerződéses diákszövetkezeti partnerünk tagja. Ha mindez megvan, és elszántad magad, akkor nézz szét diákmunka lehetőségeink között!

Szakmai gyakorlat

Legyél akár diákmunka, akár a Runway gyakornoki programunk jóvoltából a BUD csoport kollégáinak tagja, ha a nálunk végzett munkád megfelel tanulmányaid profiljának, lehetőséged nyílhat szakmai gyakorlatodat is elvégezni általunk.

Iskolai vezetőddel/mentoroddal egyeztesd, hogy elfogadják e diák munkakörödet gyakorlatnak, és mi szívesen járulunk hozzá ilyen módon tanulmányaid sikeres előremeneteléhez.

Tetszik amit itt láttál és lehet, hogy te leszel a következő kollégánk? Nézd meg állásajánlatainkat, és landolj Te is nálunk!